Vi har varit med i Ljusnan!

Tävlingsvila

Just nu har vi en lång period vila ifrån tävlingar då det är mycket jobb. Men denna period är perfekt för att öka fysträningen lite på hundarna och bygga så de blir ännu starkare och förhoppningsvis hållbarare. Vi strävar på i både skog, sandbackar, vatten och med cykeln. Rolig träning om ni frågar mig!

Tello

Det blir inte alltid som man tänkt sig..... För att göra en lång historia kort så har Tello troligen sprungit in i något och fått en svår fraktur i armbåge och bog. Det var ovisst om han skulle klara en operation men vi chansade på det och peppar, peppar så verkar operationen ha gått bra men läget är fortfarande kritiskt om han ska kunna fungera som en pigg och glad sällskapshund. Ni får hålla tummarna och vi gör allt vi kan för att detta ska blir bra. 

Agilityhelg i Timrå 20-21 juli

Vilken helg!!! Både Elton och Hippi blev SM-klara individuellt för SM 2020! Ebbot kom 2:a i en agilityklass och fick CERT! och Potter hade fina placeringar med bla en vinst i agilityklass. En superhelg helt enkelt!!

En riktig badsemester för hundarna!

Tävlingsresultat!

Vi har tävlat lite på semestern och Elton är nu sm-klar i agility och har tre pinnar i hopp. Hippi är sm-klar i hopp och har två pinnar i agility och Potter är också sm-klar i hopp och har en i agility.

HIPPI 4:A PÅ SM

Vi har tävlat SM i Klippan och Hippi, Elton och Potter var kvalade individuellt. Bäst gick det för Hippi som slutade totalt 4:a, såå himla kul, hon var så duktig. Nåt annat som var kul var att Jocke och Liam tog silver, Liam försvarade alltså sitt silver från förra året🤗🎉

 

Det har tävlats i både Tierp och Härryda på senaste vilket har resulterat i att Hippi är sm-klar i hopp och Potter har tagit två vinster och sm-pinnar i hopp👍

SM-pinnar i Gagnef-Floda

En lyckad kvällstävling i Gagnef-Floda 28/5, där Hippi vann två hoppklasser med sm-pinnar och Potter och Elton kom 2:a i varsin klass med sm-pinnar. 

Vilken överraskning!!!

Mina härliga klubbkompisar från Sagik Bollnäs kom en kväll och överraskade med tårta och blommor och firade mitt och Hippis VM guld. Tack snälla, jag blev såå glad!!!

 

Tello

Helgen den 25-26/5 åkte Hampus och jag till Gotland och hämtade hem vår nya familjemedlem Tello, Sobelkustens Imprezzive Ikaroz. En helt bedårande liten sheltievalp som redan förgyller våra dagar med bus och upptåg. 

 

SM-pinnar och cert

Den nya sm-uttagningsperioden startade vi i Gagnef-Floda den 22/5 med en kvällstävling. Alla hundar fick med sig varsin sm-pinne hem. Potter och Ebbot vann varsin klass och Ebbot fick även sitt livs första CERT!!! Så stort :) Hippi och Elton tog varsin andraplats. En lyckad kväll!!!

 

WAO i Holland

Helgen den 17-19 maj tävlade jag och Hippi WAO i Holland och vi blev VÄRLDSMÄSTARE I BIATHLON 2019!!!! Såå kul!!!